Což takhle dát si Black Metal?

Mám pocit, že od Hip Hop Kempu jsem neslyšel nic nového o Ill Billovi a potažmo celé partě La Coka Nostra. Ill Bill ale nezmizel ze scény, o čemž svědčí zprávy o jeho mixtape albu „Black Metal“, které by skrz Uncle Howie Records mělo vyjít 31. července.

Mixtape s titulem „La Coka Nostra presents“ bude obsahovat 18 tracků, na nichž se kromě zmíněné superskupiny ukážou především newyorští jezdci Jeru the Damaja, O.C., Killah Priest, Psycho Realm, Q-Unique, Sabac Red, Brooklyn Academy nebo Styles P.

„Black Metal“ poslouží jako předkrm k Ill Billově dalšímu řadovému albu „The Hour of Reprisal“, které je ohlášené na 11. září. Dočetl jsem se, že k albu bude přibalené hodinové DVD s materiálem složeným tradičně z koncertních záběrů, rozhovorů a dalšího pokoukání pro fanoušky.

„Tohle album vydávám, abych vás všechny zachránil od kreténské hudby, která teď pořád vychází,“ řekl rapper o albu, na kterém se mezi jinými podílí Necro, DJ Muggs, Everlast, Tech N9ne, Immortal Technique nebo část Bad Brains.

Reklamy
Share

Napsat komentář