Sage Francis s novou deskou Human the Death Dance i videem

Chybí vám černý kůň letošní letní rapové žně? Jeden opravdu horký tip nabízí Sage Francis. Před dvěma lety zabodoval brilatním A Healthy Distrust a teď se vrací do hry s novinkou Human the Death Dance, jejíž název nese i báseň od Buddy Wakefielda.

 

Deska nepřitahuje pozornost jen kvůli samotnému Sageovi a jeho projevu, ale i díky produkci, která se nese v těžko uvěřitelném složení Alias, Sixtoo, Odd Nosdam, Buck 65, Ant či Aesop Rock. Ano, Aesop Rock podle všeho přispěl na desku jedním beatem.

 

V plném proudu je již promo kampaň, která kromě všemožných rádio a TV vystoupení zahrnuje i klip, který bude k pecce Got Up This Morning s hostujícími Buck 65 and Jolie Holland. Kromě nich se v klipu mihnou i Slug z Atmosphere či Brother Ali. Klip má být venku v nejbližších dnech a prozatím vám musí stačit ukázky z jeho natáčení, na které se kouknete zde.

 

Lze také prozradit, že se snažíme se Sage Francisem udělat rozhovor, takže se máte na co těšit. Sage chce Human the Death Dance prodat 100 000 kusů, tak uvidíme.

Reklamy
Share

Napsat komentář