Snoop nechce hosty na dalším LP

Snoop Dogg už zahájil práce na svém dalším albu, které se bude od těch předchozích odlišovat hlavně v jedné věci – počtu hostů. „S Pharrellem jsem šel do studia a začínáme dělat na novém albu ‚Ego Trippin‘. Celou desku udělám sám za sebe. Nechci žádné hostující rappery, žádné zpěváky, nikoho. Bude to jenom Snoop Dogg,“ odhaluje své plány.

Svůj záměr vysvětluje západopobřežní rapper tím, že se nechal inspirovat velikány, kteří se propracovali až ke statutu legendy. Klasická alba, která vydali Rakim nebo KRS One, neměla totiž žádné hostovačky. Další, co Snoopa ovlivnilo, jsou někteří souloví zpěváci a taky nové album Amy Winehouse, na němž nejsou hosté. „Když ji poslouchám, poznávám prostřednictvím její hudby, kdo ta holka je.“

„Je třeba dát lidem vědět, kdo jsem. Když dneska kupuju hudbu, nevím, koho vlastně kupuju, protože na albech je tolik lidí. To má být kompilace? Nebo co to je?“ říká Snoop, ne jehož posledních deskách byla vždy řada hostů.

Když mluvíme o kompilacích, Snoop jednu vydal začátkem týdne. Ta se jmenuje „The Big Squeeze“ a jejím účelem je představit nové talenty západního pobřeží, stejně jako nové tracky MC’s, kteří už si jméno vybudovali. Snoop se na kompilaci představil v roli producenta pod svým aliasem Niggaracci.

A poslední o čem bude v souvislosti se Snoop Doggem řeč je soudtrack k filmu „A Woman’s Touch“, který bude rapper obstarávat.

Reklamy
Share

Napsat komentář