Def Jam, Bad Boy a Interscope bojovaly o čtrnáctiletou holku

Pokud nějaký umělec nabere na popularitě, snaží se každý velký label najít někoho s podobným stylem. J Records si určitě musí vážit toho, že je u nich Alicia Keys, ke které se na dnešní R&B scéně může těžko některé z populárních jmen přirovnat.

Možná první, o kom se v téhle souvislosti mluví, je teprve čtrnáctiletá Karina Pasian. Umí výborně zpívat, hraje na klavír a těší se velkému zájmu nahrávacích společností. Nedávno o ni svedli bitvu tři velcí lovci talentů – Jay-Z ji chtěl získat pro Def Jam, P. Diddy by ji rád viděl na svém Bad Boyi a Jimmy Iovine přišel s nabídkou za Interscope Records.

Podle New York Times byl jejich zájem tak velký, že o Karinu svedli dlouhou bitvu. Tím, kdo nabídl nejvíc, byl nakonec Jigga, jehož nabídka se údajně vyšplhala na sedmiciferné číslo. Její upsání potvrzuje i web Def Jamu, na němž má zpěvačka už své prozatím prázdné stránky.

Karina Pasian pochází z hudebně založené rodiny a všichni její sourozenci zpívají nebo na něco hrají. Umí zpívat v šesti jazycích a v budoucnu by ráda vydala album ve španělštině. Na Def Jamu momentálně připravuje svůj debut, na němž budou spolupracovat Ne-Yo, Wyclef, Sean Garret, John Legend, Troy Taylor a další.

Pokud si tuhle holku chcete poslechnout, odkážu vás na její MySpace profil nebo na YouTube, kde je záznam toho, jak hrála před Diddym, stejně jako krátký dokument.

Reklamy
Share

Napsat komentář