DJ BLACK PANTHER – My Eternal Winter (Manekineko Pro)

Jak jistě po přečtení rozhovoru víte, tak Black Panther se po 4 letech nečinnosti, které utekly od ukončení labelu Third Earth Music, kde působil, vrací zpět s albem My Eternal Winter, na kterém najdete velmi zajímavou paletu hostů. Když jsem se Black Panthera ptal na koncept, tak mě odpověď v podobě neustálého boje ani nepřekvapila, jen jsem čekal ještě nějakou další myšlenku. Každopádně i tak má deska alespoň jeden společný kmen a nepřipomíná kolekci tracků, které spojuje akorát producent.

Desku otevírají výborné věci od Oktobera, Pumpkinheada a J Tredse, jehož And The Day Keeps Coming má monstrózní beat, úsměvně zde působí akorát J Tredsův přehnaný důraz v refrénu na slovo „keeps“. Za sérií 3 syrovostí se ukrývá The Half, které nese jméno Maya Azucena. Top věc. Skladba má ohromnou energii a je to přesně ten typ, kterých bych v klubu mohl bez problémů slyšet.

Jsou tady šílené posse cuty – In From The Cold s Masai Bey, Life Long a Mr. Melodic, Dreams s Majesty (Monsta Island Czars), Ali Bey a M1 z Dead Prez a závěrečné Hustle N Flow s King Syze, Des Devious a Planetary (Outerspace). Za hodně povedené se dají považovat i pecky od lidí s temnou minulostí Nothing Personal s MF Grimmem a You´re Mine od Shabaam Shadeeqa, který strávil uplynulé 3 roky ve vězení dneska dělá holiče.

Ani méně známá jména ale rozhodně nejsou jen do počtu a prezentují se v dobrém světle jako třeba Meredith Dimenna v titulní My Eternal Winter. Deska zní kompaktně, vyrovnaně a především dobře. Super producent, výborní hosté a společný koncept dávají dohromady tip na výhodnou koupi.

01. Winter’s Calling
02. All Falls Down – Oktober Feat Maya Azucena
03. And The Day Keeps Coming- J Treds
04. The Return – Pumpkinhead
05. The Half – Maya Azucena
06. In From The Cold – Masai Bey. L.I.F.E. Long, Savage Messiah & Mr. Melodic
07. Invasion – Mr. Metaphor(Word A Mouth)
08. Love Letters – Paze Infinte Feat. Maya Azucena
09. Dreams – Mez, Majesty(Monsta Island Czars), Ali Bey (Rise n Shine) and M1 (Dead Prez)
10. My Eternal Winter – Meredith Dimenna(The Saucers)
11. Nothing Personal- M F Grimm
12. You’re Mine – Shabaam Shadeeq Feat. Bronze K
13. Archrival – Sadtimes
14. Hustle N Flow – King Syze, King Krong, Des Devious and Planet (Outerspace)

Reklamy
Share

Napsat komentář