El-P na jedné fotce s Puff Daddym? Kontroluj spor mezi Rawkus a El-Pm

Pokud se vám nervózně klepou kolena jako o svatém týdnu, máte dobrý důvod, protože za několik málo dnů oficiálně vychází nové album I’ll Sleep When You’re Dead od šéfa Company Flow, El-Pho. Bez diskuze největší událost jara na nezávislé scéně.

 

Bohužel ne všichni ale El-Pmu úspěch přejí. Nedávno velmi rychle kolovala po internetu několik stará fotka (viz vlevo), na které je zachycen El-P s partou a uprostřed Puff Diddy, člověk který kvalitou proslulý rozhodně není. El-P v reakci na šíření fotky zveřejnil na svém myspace webu blog, kde za původce označuje lidi z labelu Rawkus, kteří jej chtějí jen poškodit. Říká, že fotka je skutečně pravá a pořídil si ji s kámošema kvůli tomu, že Puffy je prostě světově známá postava a chtěli na setkání mít nějakou vzpomínku. El-P sice v jedné polovině blogu vysvětluje původ a příčinu fotky, ale v druhé bez jakýchkoli okolků šije do labelu Rawkus.

 

Jestli čekáte souboj bývalého člena Rawkus a samotného labelu, tak bohužel marně. El-P dostal v okamžité návaznosti na zveřejnění blogu telefon od majitele Rawkus, který celou situaci uvedl na pravou míru a odmítl jakékoli účelové špinění El-Pho. El-P tedy zveřejnil v pátek další blog, kde volí již podstatně mírnější slova a krotí rozčarování. Rozhodně ale zajímavá kauza.

 

El-P – The new Rawkus records. Same assholes as they always were (blog 1)

 

El-P – Beef is worthless (blog 2)

Reklamy
Share

Napsat komentář