Channel 7 se pokusí vytáhnout The Inc. zpět na vrchol

Producent hájící barvy Irv Gottiho labelu Murder Inc. (později přejmenovaného na "slušnější" The Inc.) připravuje v těchto dnech svou sólo prvotinu, ze které Vám dnes nabídnu první dvě vlaštovky.

Producent, autor mnoha textů pro interprety jako Ashanti či Eve, má jak vidno velkou zálibu v číslovce sedm. Kromě svého nicku Channel 7 (dále používá i další alias 7 Aurelius či pouze 7) totiž svůj debut, překvapivě pojmenovaný "7", vydá přesně 7. 7. 2007. Beatmaker, který má na svém kontě takové hity, jako remix tracku "I´m Real" dvojice Jennifer Lopez a Ja Rule, "Always on Time" druhého jmenovaného a již zmiňované Ashanti či a dalších na LP "7", v současnosti vypustil úvodní singl "M-A-K-E-L-O-V-E-T-O-M-E" s hostující zpěvačkou Vanessou Carlton, na jejíž třetí desce s názvem "Heroes and Thieves" pracuje ve společnosti Irva Gottiho, Ricka Rubina a Stephana Jenkinse a která by měla pulty prodejen zaplnit v létě letošního roku. "M-A-K-E-L-O-V-E-T-O-M-E" ihned doplnil singl s pořadovým číslem dvě, jímž je záležitost "My Number Babe", kde se objeví již stará známá Ashanti.

Především společná věc s Ashanti ve mě zanechala velmi dobrý dojem a proto bych tomuto releasu věnoval o něco větší pozornost.

Channel 7 – M-A-K-E-L-O-V-E-T-O-M-E feat. Vanessa Carlton
Channel 7 – My Number Babe feat. Ashanti

Reklamy
Share

Napsat komentář