BLOG by RENK – Forrest Drum

Forrest Drum. Původně to měl být jen jednoduchý (stejně jako Forrest Gump) bíttejp s úplně jiným názvem. Ale jak se ladilo, aranžovalo, vychytávalo, bubny přibývaly, nápady se hromadily a z tejpu se stávala férová deska. A proč ne vinyl, že jo. Desítky nočních směn u baget a tortil a sen se stal skutečností.

Nejstarší věci jsou z roku 2011, ale většina desky je čerstvá, tedy z posledního roku. O zvukovou stránku se postaral kamarád Pavel Sušanin neboli Thovt v jeho útulném Cracker Studiu v Karlových Varech, kde se nahrávali i všechny živé nástroje (sax, trubka, bubny, perkuse). A odvedl výbornou práci. Stejně jako hudebníci Roman Volf (trubka) a Aleš Král (saxofon), kteří rozezněli své nástroje.

 Kompletní cover, včetně fotografie, má na svědomí mladý fotograf Tomáš Zeman a jak to dopadlo můžete vidět níže. Já myslím, že super, ne? Chutné středovky a logo upekl Karel Zemek v Bašta Fidli. Jediný remix a zároveň jediný hlas na desce patří Matheusovi a jeho Otevřenému dopisu. Proč? Proto. Všem, kteří se na desce jakkoli podíleli, ať už přímo nebo nepřímo, posílám obrovský dík, respekt a mé uznání. Zvláštní poděkování a poklona patří Pufazovi. Za to, že je u něj hudba až na prvním místě. Děkuji převelice také rodině a přátelům. Bez Vás všech by Forrest Drum nebyl takový, jaký je. Ještě jednou, díky! Stay Humble.

facebook.com/renk.humblegrooves
twitter.com/RENK_dobrak


distribuce:

CZ:

1) poštou

možno objednat na emailu podporuju@humblegrooves@gmail.com za cenu 300,-Kč + 85,-Kč poštovné. V mailu zanechte adresu a počet kusů.

2) shop + eshop

Phono.cz (www.phono.cz) Opatovická 156/24, Praha –

SK:

ArtAttack (www.artattack.sk/shop)

Worldwide Shipping:

humblegrooves.bandcamp.com

www.hhv.de (soon)


 


 

Reklamy
Share

Napsat komentář