Lze zastavit MF Dooma?

Odpověď je jasná – nelze. Stačí se kouknout na jeho program na příští rok a je jasné, že 2007 koncem jeho kariéry rozhodně nebude.

 

Jako první by mělo přijít znovuvydání klasického alba Operation Doomsday, které je v posledních letech kvůli sporům o obal a právům k samplům nedostatkovým zbožím. Příští rok by však label Rhymesayers měl pro fanoušky připravit desku v deluxe edici spolu s přiloženým DVD, kde budou jak videa, tak záběry z koncertů. Zároveň by měla být opět vydána i deska MM Food, která byla rovněž z důvodů samplů stažena z prodeje.

 

Madvillain 2 je asi pořád spíš snem posluchačů než reálnou možností. Jenže Stones Throw desku několikrát ohlásili jako hotovou věc, takže rok 2007 napoví, jak to skutečně bude.

 

Podobně je na tom hvězdný projekt MF Doom + Ghostface, který má ale k realizaci mnohem blíže. Jednak už bylo možné slyšet výsledek jejich spolupráce a také Ghostface je této desce velmi nakloněný.

 

Trochu úsměvně pak působí zpráva o výrobě hračky jako charakteru Madvillain.

 

Nakonec další zábávná zpráva, kdy MF Doom bude o Štědrém dnu hostem pořadu Adult Swim, který se stal hlavním námětem pro jeho desku s Dangermousem. Jeho lákadlo na pořad si prohlédnete zde.

 

MF Doom – Adult Swim

Reklamy
Share

Napsat komentář