Snoop Dogg chce sjednotit West Coast

Další z dlouhé řady zpráv, které se v poslední době o Snoop Doggovi objevují, se netýká žádného zatčení, ale jeho plánů na sjednocení rapperů západního pobřeží. Snoop řekl, že by rád příští rok uskutečnil turné, kam by s sebou vzal všechny velké MC’s ze západu.

Ice Cube, Too Short, E-40 a The Game byli ti, které Snoop pochválil za dobrou reprezentaci západu. "Měli bychom teď najít způsob, jak se dát dohromady a udržet naše hnutí po celém světě," řekl rapper s tím, že by chtěl, aby svět viděl, jak západopobřežní MC’s vystupují jednotně.

Vyzval taky Ras Kasse, aby nechal svých sporů s Gamem, které vznikly kvůli incidentu, který se mezi oběma západními rappery odehrál v klubu v Los Angeles. The Game se o Ras Kasse otřel jen v pár rozhovorech, jeho oponent ale spor přenesl do své hudby a vydal bez většího rozruchu diss tracky.

Snoop Dogg prohlásil: "Nemyslím to zle, ale Ras Kass teď není žádný velikán. Chápu, že se snaží dostat zpět do hry, ale musí zvolit jinou trasu. Neměl by se hádat s člověkem, který je teď na vrcholu. Ras Kass je lyrik, je známý pro své skladby, takže nemá zapotřebí dissit Gamea. Zároveň Game nemusí dissovat jeho, protože už je ve hře známý," a Ras Kassovi vzkázal, aby se snažil přimět lidi kupovat jeho věci kvůli hudbě, ne kvůli dissování.

Reklamy
Share

Napsat komentář