Zastaví někdo The Gumshoe Struta?

Počin 52 Pick Up, na který si zde můžete přečíst recenzi, považuji minimálně za desku měsíce. To, co tenhle mladý kluk vytvořil, je podle mne recept na syrový rap, od kterého už většina ostatních kapel upustila.

 

Ačkoli vyšlo 52 Pick Up před několika málo dny, The Gumshoe Strut už zveřejnil plán na nejbližší měsíce, ze kterého je jasné, že se dají očekávat velké věci.

 

Nejdříve to bude projekt Fifty Fingers, kterého se kromě něj účastní i Kaboom, Azrael a Chadio. Ti všichni budou zařizovat vokální stránku věci, beaty pak bude šéfovat osoba nejpovolanější, kterou je Factor, šéf labelu Side Road Records, kde deska také vyjde. Za datum je pak stanoven konec tohoto roku, nebo počátek toho příštího.

 

Hned z počátku příštího roku by pak mělo vyjít nové The Gumshoe Strutovo, dosud bezejmenné album, na kterém se bude z velké části podílet Azrael, člen party Oldominion.

 

Na jaře pak další sólovka, která rovněž nemá jméno, ale zato bude mít všechny beaty od Pen Pointze, který na 52 Pick Up produkoval třeba geniální “Intro“, “What’s Next“ či “Not Gonna‘ Do It“. The Gumshoe Strut o tomhle albu říká, že to bude hrozná bomba.

 

The Gumshoe Strut – Thrown Down Tonight (produced by Bonafide)


The Gumshoe Strut – 52 Pick Up můžeš zakoupit zde

Reklamy
Share

Napsat komentář