TY NIKDY TOUR BLOG vol. 3 – CHOMUTOV

Další zastávka naší label tour byla v Chomutově v klubu Rigoletto. DJ AKA=angína, Ryes=angína, Kenny RUF=chřipka, FNTM=pracovní povinnosti – jak todle asi kurva dopadne?

Rigoletto je klub s výbornou restaurací a ještě lepším sálem pro muzikanty) Pověsili jsme plachty, rozbalili jsme merchandise a jelo se na věc. Zvukaři z naší tour si zaslouží speciální odstavce, ale na to nemáme čas. Stálo to samozřejmě za hovno už od pohledu na zvukaře a první setkání s ním. Morous s pomyslným "kabátem" na sobě a s "Kabátem" v sobě.

Velká nahoru pro místního promotéra Aleše, co celou akci uspořádal. Nevím, jestli v Chomutově je od zrodu jiná atmosféra než ve zbytku republiky, asi si tady lidi váží víc muziky. Je to asi cesta, nemít 4x mejdan v měsící, ale jednou za 3 měsíce. To jsou potom lidi hladoví a nejen, že si všimnou merch tablu, ale i supportnou nákupem. Bože, holky si kupovaly XXL trika na spaní atd)) DÍK.

Zatímco jsem počítal báre honoráre před naší show, z dáli jsem usyšel slova jako "varle", "varle", "borovice plac" a "liberec". Paulie hrál s Rudou (který měl hroznou radost ze svého nového MINI ZAPALOVAČE). Show odsýpala, lidi znali a řvali texty, celé dobré.

Rest měl pro změnu přes týden problémy v hoodu. To je dobře, bude mít materiály na další desku. Vyváznul z toho s nalomeným kloubem, ale rapovat mohl. Rozhodli jsme se, že dáme společnou show. Já, Rest a Dagmarín za zády. Jeli jsme na přeskáčku tracky z našich desek a lidi bláznili. Balkónovka přinesla i slzy v publiku, tak to bylo správně.

Po koncertě i před koncertem rozjížděl mejdan místní DJ Se7en, který vypadal jak leader ze skupiny Hanson a zabíjel publikum hitama. Roky jsem neslyšel na mejdanu DMXe a jeho Party Up! Díky Sedmičko! Ten, s trikem Golden Touch usnul po svém setu vyčerpáním v backstagi v křesle, jah bless)

Po koncertě jsme jako správný label nezůstali pohromadě a všichni odjeli, nechali nás tam s Rudou samotné. DJ Mike – oldschooler z Chomutova zahrál největší bomby v čele s Fugees "Ready or Not", námi přejmenovanou na "Rudy or Not". Ruda nepije. Ale tento víkend si dal. Ruda mládne. Tak jsme místní zákazníky našeho label krámu zvali na panáky, padaly zelené, vodky a jégry.

Byl to příjemný víkend, rozhodli jsme se, že uděláme z naší tour DVDčko, tak se máte na co těšit! Další zastávka bude Velké Meziříčí, protože se Havlíčkův Brod ruší, damn.

Na viděnou, Vel Mez bude zajisté nejlepší!!

Čti dále:
TY NIKDY TOUR BLOG vol.1 – BRNO
TY NIKDY TOUR BLOG vol.2 – MORAVSKÝ PÍSEK
BLOG by INPHY vol.1 – Hip Hop Kemp 2010





Reklamy
Share

Napsat komentář