Cream.cz doporučuje – Již zítra > Lack of Afro si připravil multižánrový nářez, přijď na party!

Již tuto sobotu, 2. října, se v pražském klubu Chapeau rouge uskuteční pozoruhodná událost. Na české parkety se v rámci akce Mash Up Funk po dlouhé době podívá zástupce deep funku, kterým není nikdo menší než samotný Lack of Afro, jeden z nejtalentovanějších producentů současnosti, hrdý majitel dvou desek, spousty skvělých singlů a samozřejmě bezpočtu remixů.

 

čti traké:

rozhovor: LACK OF AFRO: Není nic nudnějšího, než dělat pořád stejné věci

 

Lack of Afro má za sebou desky Press On a My Groove Your Move. Ta první vyšla v roce 2007 a okamžitě se stala klasikou ve svém žánru a můžete z ní znát úžasné záležitosti jako „Wait a Minute“, „When the Sun Goes Down“, „Touch My Soul“ či hit ze všech nejhitovější – „The Outsider“. Druhá deska potěší spíše fanoušky hiphopovějšího ražení, ale přesto by vám rozhodně neměla uniknout, už jen pro pecky typu „International“ s Wax a Herbal T.

 

 

Vedle Lack of Afro, jenž se zde ukáže ve své původní roli, a sice jako DJ, se v Chapeau objeví stálí představitelé groovové muziky. Těšit se můžete na Goldstara a jeho ETA DJs i Mr. Ultrafina. Posledně jmenovaný také hlavní hvězdu večera kontaktoval a výsledkem je rozhovor, jenž si můžete přečíst zde (link). Není co dodávat. Tohle bude party s velkým P.

LINE UP:

22.00-22.45 Maceo
22.45-23.30 Mr Ultrafino
23.30-00.30 Pocoloco
00.30-02.00 Saku+Brada
02.00-04.00 LACK OF AFRO
04.00-05.00 Goldstar

Reklamy
Share

Napsat komentář