Crime Mob zaútočí hned na začátku nového roku!

Atlantská formace Crime Mob, kterou jistě nejen já mám spojenou s obrovským hitem "Knuck If You Buck" v těchto dnech pracuje na novém LP, jehož název zní "Hated On Mostly" a návaže tak tedy na více jak dva roky starou prvotinu jednoduše pojmenovanou "Crime Mob".

Nové LP vyjde pod vydavatelskými společnostmi BME/Warner Records a release date byl stanoven na 9. leden 2007. O produkci na desce "Hated On Mostly" se postarají Lil Jon, Dirty Doc, Oomp Camp a členové kapely MIG a Killa C. Co se týče mikrofonu, můžeme se těšit hlavně na Lil Scrappyho, jehož jmého v tracklistu nebude hrát pouze druhé housle či na Slim Thuga. Jako úvodní singl byla vybrána několik týdnů stará záležitost "Rock Yo Hips", o jehož videoklip se postaral Dr. Teeth, jenž má na svědomí obrazová ztvárnění tracků od interpretů typu Mike Jones, T.I. či Pitbull.

Zopakují tedy Crime Mob úspěch svého prvního alba, který debutoval na pátem místě žebříčku Billboard 200? A dosáhne nějaký track z nadcházející desky na pozici nejprodávanější melodie na mobilní telefon z nabídky Warner Records, jako tomu bylo v případě "Knuck If You Buck"?

Crime Mob – Rock Yo Hips

Reklamy
Share

Napsat komentář