Hi-Tek, Fat Joe, Pitbull či Azad? Spousta nového videa, kontroluj sekci Multimedia!

Jak jsem již sliboval, po updatování nového audia, se můžete dočkat horkých novinek i v oblasti videoklipů. Máme tu celkem pět kousků, ze kterých si doufám alespoň některý vyberete.

Prvním adeptem o Váš zájem je Hi-Tek, který nedávno vypustil ven své druhé album "Hi-Teknology 2: The Chip", ze kterého také pochází výborný singl "Where It Started At (NY), který se zařadil po bok Bustovy pecky "New York Shit" na pozici druhé největší hymny Big Applu, a v němž se o mikrofon stará trojice borců Jadakiss, Talib Kweli a nějvětší naděje onoho města Papoose, o němž jsem informoval včera.
Hi-Tek – Where It Started At (NY) feat. Jadakiss, Talib Kweli a Papoose

I u dalšího interpreta ještě zůstaneme v největším městě Spojených Států, jelikož číslo dvě si dnes vylosoval Fat Joe, který v součanosti vydal svou poměrně očekávanou desku "My, Myself and I" ze které pochází úvodní singl "Make It Rain" v refrénu s Lil Waynem, o jehož beat se postarala i v letošním roce nezastavitelná producentská mašina Scott Storch a kde se dále v zajímavé roli představil i Dj Khaled.
Fat Joe – Make It Rain feat. Lil Wayne

Dres číslo tři vyfasoval tentokrát hráč labelu TVT Records Pitbull. Ten 30. října letošního roku potěšil své fanoušky velmi solidní řadovkou "El Mariel", ze které pochází slušná řádka hitů včetně "Born N Raised" (kterou jste mohli slyšet již na kompilaci Dje Khaleda), "Bojangles remix" s hostujícími Ying Yang Twins a Lil Jonem či hlavně pilotní singl a track, zaručující obrovské klubové vibrace "Ay Chico", jehož obrazové ztvárnění Vám dnes nabízím.
Pitbull – Ay Chico

Pokud ovšem více než scénu ze států sledujete naše západní sousedy, jistě Vám na našem webu neunikla novinka o nových videoklipech Bushida a Azada. Jak spolupráci frankfurtského bozze s ruským reprezentantem Seryogou tak kolabo Bushido, Eko Fresh a Chakuza si nyní můžete stáhnout.
Seryoga feat. Azad 2 Kaiser
Bushido feat. Eko Fresh a Chakuza – Vendetta

www.cream.cz/multimedia

Reklamy
Share

Napsat komentář