Prodigy s videoklipem, mixtapem a sólovou deskou!

Pro českého fanouška je asi nejžhavější událostí ohledně Queensbridgské party Mobb Deep skutečnost, že se této kapely dočkáme již za necelý měsíc v Praze, ovšem pokud by Vás zajímalo i něco víc, jistě můžete pokračovat dál ve čtení.

Jak jsem již dříve informoval, oba členové Mobb Deep Havoc a Prodigy plánují své sólové počiny. Na otázku proč tak dali přednost před dalším studiovým LP´m Mobb Deep odpověděl Prodigy takto: "Mobb Deep je jeden celek. Když píšeme rýmy, tak je děláme spolu, protože za Mobb Deep mluví jedna duše, jeden celek. Teď máme ale oba dva chuť udělat něco po svém a protože kdybychom dělali desku Mobb Deep a každý bychom jeli jenom to svoje, tak by to nebylo ono. Proto jsme se rozhodli udělat si každé své sólové album, na kterém si pojedem jen podle sebe. Až budou obě dvě desky hotové, sedneme si do studia a uděláme společně desku Mobb Deep."

Havoc tedy v této době připravuje svůj debut, jehož název zní "Kush", ovšem dřív určitě vyjde LP Prodigymu, který kromě názvu "H.N.I.C. 2", který jasně navazuje na debut "H.N.I.C.", dále prozradil, že na svém sólu nebude mít žádné hosty. Jako předkrm dále posílá mixtape "Return of the Mac", který by měl vyjít již za několik málo týdnů a z něhož pochází úvodní singl a videoklip "Mac 10 Handle", který Vám dnes nabízím ke shlédnutí.

Prodigy – Mac 10 Handle

Reklamy
Share

Napsat komentář