Souboj týdne: Talib Kweli & Hi-Tek vs. Nas & Damian Marley

Ačkoliv do příštího týdne nám chybí ještě aktuální víkend, který přinese minimálně jméno fotbalového mistra Gambrinus ligy, klidně už teď se můžeme podívat, co náš v něm čeká. Konkrétně se podíváme na další tradiční souboj, jehož aktéry jsou opravdu velká jména a proto bychom jim měli dát dostatečný prostor. Jedná se totiž o dvě dvojice, které vydávají svá alba příští úterý, tzn. 18 května. Talib Kweli & Hi-Tek vs. Nas & Damian Marley. Víc snad říkat nemusím.

Talib Kweli & Hi-Tek aka Reflection Eternal – Revolutions Per Minute
Nebudu v tomto případě moc přehánět, když budu tvrdit, že se návrat Reflection Eternal dá označit jako jedno z úplně nejočekávanějších alb letošní rapové sezóny. Deset let starý první díl "Train Of Thought" totiž můžeme označit slovem klasika a nejiný status se očekává i od "Revolutions Per Minute". Ukázek z tohoto LP jsme měli možnost slyšet už mnoho, takže kromě pilotního videoklipu "Back Again", které si můžete dát níže, rovnou nabízím časově omezený stream kompletního alba via Entertainment Weekly.
Šance na úspěch: 80%

Revolutions Per Minute album stream

Reflection Eternal – Back Again

Nas & Damian Marley – Distant Relatives
Pochybovat o tom, jestli Nas je nebo není krutej rapper je stejně zbytečné, jako věřit tomu, že bude Don Kapučíno prodávat stejný počet desek jako Pitbull. K tomu přidejte charisma Damiana Marleyho, který nemá zapotřebí nikomu dokazovat, že má hudební geny po svém otci a výsledkem bude jistě zajímavá deska. Tihle dva si hlavně parádně rozumí, což dokázali už dávno na "Road to Zion" z Marleyho desky "Welcome to Jamrock". O závažnější témata v tomto případě jistě nebude nouze, takže bychom měli dostat desku, jejíž odkaz tu nebude jen po prvním týdnu prodeje. Zatím můžete dát ukázky.
Šance na úspěch: 75%

Distant Relatives snippets

Nas & Damian Marley – As We Enter

Čti dále:
Kdy konečně vyjde nová deska The Roots?
Co takhle ochutnávku z nové desky Evidence?
Který z členů Slaughterhouse má aktuálně nejlepší formu?

Reklamy
Share

Napsat komentář