Nas, The Game, Mobb Deep, Rick Ross! Spousta nového audia, kontroluj sekci Multimedia!

Právě probíhající týden byl poměrně úrodný na nové tracky.  Někteří interpreti dávají nahlédnout pod pokličky nových alb, někteří zase zveřejňují nevydané či zcela nové skladby a mě nyní nezbývá nic jiného, než pro Vás udělat takovou rekapitulaci, co nám první listopadový a poměrně studený týden přinesl.

Začal bych již téměř residenty našeho webu Mobb Deep, kteří nás zásobují infem téměř každý den. Jak jsem se již zmiňoval, Havoc a Prodigy v úterý mezi své fanoušky poslali výběrovku největších hitů "Life Of The Infamous : The Best Of Mobb Deep", kterou kromě DVD doplnili i dvěma nevydanými novinkami "Blood Money" a "Go Head", které kromě uplného konce tracklistu oné kompilace najdete i v sekci Multimedia.

Neexistují v současnosti více očekávaná alba než druhá deska comptonského vojáka Gamea,  Def Jam debut Nasira Jonese a návrat jeho šéfa Jiggy. Právě z desky "Hip Hop Is Dead" od Nase pochází stejnojmený track, který opravdu odkazuje do let dřívějších, což potvrzuje i výborný beat, o který se postaral kdo jiný než v současnosti neskutečně vytížený will.i.am. Jelikož se ale release date desky "Hip Hop Is Dead" velmi blíží, Nas posílá ještě další track, který se jmenuje jednoduše "The N".

Pokud bych měl ale vyjádřit svůj osobní názor, pro mě je nejočekávanější deskou roku The Game. Mezi fans se tento týden dostaly hned tři ukázky desky "The Doctor´s Advocate" a to konkrétně spolupráce s Kanyem Westem "Wouldn´t Get Far", Just Blazem produkovaná strikní záležitost "Remedy" a hymna ulic "Compton" opět s will.i.amem na beatu.

Poslední věcí, kterou bych rád zmínil, je remix Rick Rossova hitu "Push It", ve kterém se dále na mikrofonu objevili Bun B, Jadakiss, Styles P a The Game.

Konec roku má ďábělský finiš. Kdo podle Vás sklidí největší úspěch ze zmiňovaného tria mohykánů Nas, Jay-Z a The Game?

www.cream.cz/multimedia

Reklamy
Share

Napsat komentář