Mobb Deep vydávají kompilaci největších hitů a chystají sólová alba

Pokud Vám nestačilo kvantum informací týkajících se Mobb Deep z minulého týdne, jistě nepohrdnete dalšími novinkami o této v současnosti velmi zaměstnané formaci. Kolega Tom P Vás již seznámil o jejich možném vystoupení v Praze a menším skandálu v podobě Prodigyho zatčení za nelegální držení zbraní a já jsem k tomu dodal jejich nepříjemné nouzové přistání při letu do Chile.

Vraťme se ale k jejich hudební tvorbě, která Vás jistě bude zajímat o něco více. Již dnes totiž Mobb Deep na labelu Loud vychází kolekce největších hitů, která je nazvána "Life Of The Infamous : The Best Of Mobb Deep". Kompilace mapuje 14 let ve hře těchto "vrahů z Queensbridge" a obsahuje kromě největších hitů "Shook Ones pt.2" či "Survival of the Fittest" také nevydané tracky "Blood Money" a "Go Head", které najdete na úplném konci sedmnáctistopážního CD. A jak je již v poslední době zvykem, samotné LP doplní také DVD, které ponese název "Life of the Infamous : The Videos" a které bude obsahovat všechny videoklipy kapely plus spoustu dalšího zajímavého materiálu.

Pokud Vám to stále není málo, jistě Vás potěší zpráva, že na začátek příštího roku mají Havoc a Prodigy přichystaná svá sólo alba. Co je poměrně zajímavé je fakt, že obě dvě desky nevyjdou pod hlavičkou Fiddyho impéria G-Unit Records, ale že si oba interpreti mohou desky vydat kde chtějí. MOBB se tedy rozhodli pro založení vlastního vydavatelství, které pojmenovali Infamous Records.

snippet  "Life Of The Infamous : The Best Of Mobb Deep"

"Life Of The Infamous : The Best Of Mobb Deep" tracklist:
01 Hit It From The Back
02 Survival Of The Fittest
03 Shook Ones Pt. II
04 Temperature’s Rising
05 Get Dealt With
06 Quiet Storm (Remix) (feat. Lil’ Kim)
07 Keep It Thoro
08 G.O.D. Pt. III
09 Hell On Earth (Front Lines)
10 Hey Luv (Anything) (feat. 112)
11 Get Away
12 The Learning (Burn) (feat. Big Noyd)
13 Got It Twisted
14 Real Gangstaz (feat. Lil Jon)
15 Win Or Lose
16 Blood Money
17 Go Head

Reklamy
Share

Napsat komentář