BLOG by PAN RADU vol. 5

Caligula styl,

Vím, vím….sem línej a vše mi děsně trvá. Omlouvám se Vám readerz of CREAM. Mimochodem premýšleli jste někdy nad tím, co tím názvem tohoto serveru chtěl můj milionářský kamarád říct ? Je to styl kterej nám už kdysi předhodili Wu fam – Cash Rules Everythings Around Me ?! Nebo jen prostě rád slízává smetanu z ženských pokladů ? A nebo je to dokonce skrytá reklama na jednu nejmenovanou partičku aktivistů, kteří mají rádi vanilkovou ??

Přez dva roky si pohrávám s myšlenkou, že si udělám vlastní album. Něco mám natočené, něco napsané a něco rozepsané. Trvá mi to tak dlouho, protože jak se říká „netlačím na pilu“ a někdy mám období, kdy píšu každý den a někdy zase na to měsíc nesáhnu. Možná je to tím, že je to pro mě koníček a zábava a tudíž necítím potřebu chrlit všechny hovna co mám doma, jen kvůli korunkám. Absťák po vystupování před lidmi si občas kompenzuji moderováním různých akcí, ale to není úplně stejné že. Nemám problém přiznat, že závidím svým kolegům, kamarádům videoklipy, desky, články v časopisech atd a samozřejmě uznání širších mas. Ale myslím, že to je závist přirozená nikoliv klasická hnusná česká aka všude je pomluvím, pochčiju a poseru. Necítím jako slabost to přiznat, čím jsem starší, tím se mi s upřímností žije lépe a lépe. Držím palce všem, co dělají rap a tím si zaslouží co jim patří. Doufám, že já nakonec dotáhnu ty svoje kozy do konce a budou se líbit.

Nedávno jsem se dostal k moderování velmi zajímavých a pro mě nezvyklích akcí. Myslím tím oficiální otevření Óčko Music Clubu v Praze a v Teplicích. V Praze to byla akce obrovská, milion lidí, milion zbohatlíků které vůbec neznám a taky několik kelebrit. Celkem prdel vidět frajery kolem 60ky v kvádrech jak ohrabávaj sotva 18ti leté lolitky, rádoby celebrity které všem dávají i tím nejmenším pohybem svého těla najevo, že oni jsou top. Otravné paparazzi, kteří se ti celej večer pletou do cesty a snažej se ulovit něco velmi skandálního. Co podle mě bylo z celého večera nejlepší, kromě mé a Marcelčiné moderace samozřejmě, byla módní přehlídka spodního prádla Playboy aka Hanychová, Mesárošová, Kadlčková kozy ven pánové. Já samozřejmě sledoval hlavně chůzi a ty kousíčky látky co měli děvčata na sobě. Ale fella co tam byl se mnou, mi potom říkal, že tam při té přehlídce probíhala mezi diváky pekelná hromadná honička…a já si řikal, že v klubu mě asi těžko hlavu posere pták….i když pták to vlastně asi byl heeeeee…

starší blogy : Pan Radu

V Teplicích to bylo více o lidech než o předvádění majetku a silikonových krásek. Jen ale nešťastná ruka promotérova vybrala za Djs lokální jezdce, kteří jsou asi zvyklí na opravdu vesnické tancovačky. Jsem člověk velmi tolerantní, ale tohle bylo i na mě opravdu moc…buzerantskym hlasem zpívané „beruško má“ nebyla jediná sračka večera… wtf co to je za styl ? Nebo představa, že lidi chtěj super soutěž aka kdo toho víc vypije a dřív se poblije je king, mě narozdíl od těch tamtěch (slíbil jsem že nebudu vulgární) vůbec nebrala. Kmotr Kamil Střihavka se ale pokřtění klubu zhostil dobře, takže když vymažu z hlavy ty vesničany, byl to cajk. Hlavně jsem tam byl asi měsíc předtím se svýma djs a mejdan sme tam udělali krutej. Takže Vás vlastně tímto i zvu na pravidelné měsíční rapové mejdany jak v Praze tak v Teplicích. Sme tam neskutečně sexy a pokud přijdete, budete sexy i vy.

Dnešní blog je spíš o zamyšlení než o estrádní zábavě, tak bych Vám chtěl aspoň závěrem prozradit jedno velké tajemství. Víte proč jsou všichni rapeři tak v klidu a v pohodě ? Není to trávou, ale tím, že jsme všichni na antidepresivech 😉 Miluju to. Držte se a lejte, žijem jen jednou !

Reklamy
Share

Napsat komentář