Jay-Z vyvrací odchod z Def Jamu

Poslední dny a týdny bylo a nejspíš ještě bude u Def Jamu velice rušno. Tato nezastavitelná nahrávací společnost bude vydávat v příštích dnech hned několik velmi zajímavých releasů, o čemž jsem se již podrobně zmiňoval.

Dnes bych se rád věnoval prezidentovi Def Jamu Jiggovi, okolo kterého bylo hodně živo, jelikož na veřejnost kdosi vypustil informaci, že by Jay-Z po vydání svého obrovsky očekávaného alba "Kingdom Come" měl opustit křeslo prezidenta Def Jamu a definitivně by se měl vytratit ze světa hudby. Jay-Z ovšem všechno vyvrátil a k celé kauze se vyjádřil takto: "Ano, vím že se objevily nějaké fámy o tom, že bych měl odejít z Def Jamu, ale není to pravda. Pracuji pro Def Jam již tři roky a jsem zde velice spokojený. Nemám žádné plány odejít. Mám zde rozdělanou nějakou práci a ani do budoucna nepřemýšlím o tom, že bych měl své jméno spojit s nějakým jiným labelem nebo něco podobného." Jay-Z je prezidentem Def Jam od prosince roku 2003.

Druhou novinkou okolo Jiggy je jeho společné turné s P. Diddym. Právě Sean P. Combs v současnosti vévodí žebříčku prodejnosti BillBoard 200, i když se za první týden prodalo nejméně desek ze všech jeho sólových počinů, a to 170 000 ks. Pro srovnání, nejúspěšnější desky "No Way Out" se prodalo za první týden 561 000 ks, desky "Forever" z roku 1999 tentokrát 205 000 za prvních sedm dní a třetí desky "The Saga Continous" 186 000. Zpět ale k tomu, co jsem načal. "Je to velmi těžké plánovat nové turné, když jste ještě na úplném konci dalšího probíhajícího turné. Stále si říkáte, jak už chcete být doma a jak chcete udělat všechny věci, které jste museli kvůli koncertům odložit a najednou máte jet na další šňůru. Nevím jak to teď celé vyřešíme, ale jezdit s Puffym by se mi líbilo. Už jsme se o tom jednou spolu bavili, ale musíme se teď znova sednout a probrat to.", dodal k celé záležitosti právě Jay-Z.

No co myslíte? Nezasloužil by si Jay-Z ocenění "Workoholik roku"? :))

Reklamy
Share

Napsat komentář