Camron vylučuje světlou budoucnost The Diplomats

Je to už nějaký ten pátek, co harlemský tým gangsterů Dipset nedrží zrovna pohromadě. Jejich největší síla, kterou vždy byla vzájemná podpora a táhnutí za jeden provaz je ta tam a informace o problémech mezi jednotlivými členy už registrujeme velmi dlouhou dobu. Bývalý šéf celého týmu Camron se na toto téma v těchto dnech vyjádřil a naznačil, že s The Diplomats nebude mít už nikdy nic společného.

Nedávno se totiž dostaly na veřejnost informace, že Camron připravuje společnou desku všech článků Dipset crew. Ten vše ale velmi rezolutně vyvrátil: "Slyšel jsem to od spousty lidí, od djs, od fanoušků, ale nedělám na žádném Diplomats albu. Nenehrávám tracky s Jimem, ani s Juelzem. Přeji jim všechno nejlepší, ale nahrávat s nimi už nikdy nebudu. Dělám jenom na svých věcech a rozhodně nebudu nikdy dělat žádné album Diplomats, přestaňte snít, přestaňte doufat, je to prostě tak.".

Camron v současnosti připravuje svoje sólo, které dostalo název "Crime Pays" a které vyjde via Asylum Records zhruba do měsíce.

A nám nezbývá nic jiného, než si zlatou éru Dipset gangu připomenout následujícím videoklipem.

Související články:
Camron, Dipset, Juelz Santana

Reklamy
Share

Napsat komentář