Šéf Skoop Entertainment tě opět zve na své narozeniny. Dorazí také Lil Scrappy, 40 Glocc, DJ Whoo Kid a mnoho dalších

Každý si asi pamatuje loňský mejdan v Lucerně, kde byli zdarma k vidění Little Brother, což byla jedna z klubek roku. A jelikož se jednalo o narozeninovou párty Little Big Rob ze Skoop, tak možná někdo očekával, s čím přijde letos. Vše se dozvíš v následující tiskovce.

TZ:
Rok se s rokem sešel a únor hlásí další mejdan, z jehož názvu je patrné, že půjde o oslavu narozenin šéfa labelu Skoop Entertainment, který si říká Little Big Rob a o němž v poslední době slyšel bezesporu každý. Ať už zmíníme loňský koncert Little Brother v Lucerna Music Baru, kam se nakonec sjeli i Cali Agents, Royce Da 5´9“, Gail Gotti, Tangled Thoughts, J-Ro, Cha Cha… či nové album DJ Wiche „The Golden Touch“, vždy za tím stojí Little Big Rob, který si ani letos nenechá své narozeninové hosty jen pro sebe a připravuje „menší“ oslavu, kde nesmíš chybět!
Na koho se můžeš těšit? Z Ameriky dorazí DJ Whoo Kid (oficiální DJ 50 Centa / G-Unit), Lil Scrappy, 40 Glocc (Infamous / G-Unit), Gail Gabor aka Gail Gotti (Infamous / G-Unit), Rasco a DJ Latin Prince. Z Francie to bude všem známý DJ Cut Killer a Matt Moerdock. Skvělou DJskou show si připraví i německý DJ Mad Skill & Neffstar, domácí DJ Wich, italský DJ Big Fish a celou akci podpoří DJ Kwé. Třešničkou na dortu pak budou slovenští Kontrafakt! Přijď si užít noc plnou RnB, glam rapu a hip hopu!

 

Datum: 20.2.2009
Místo: DISCOCLUB PACHA (ex Hany Bany), Praha
Start: 21:00
Vstup: předprodej 130 Kč + poplatky, na místě 250 Kč

 

Live:
Lil Scrappy (US)
Kontrafakt (SK)
40 Glocc (US)
Gail Gabor aka Gail Gotti (US)
Rasco (US)
Matt Moerdock (FR)

 

DJs:
DJ Whoo Kid (US)
DJ Cut Killer (FR)
DJ Wich
DJ Mad Skill & Neffstar (DE)
DJ Big Fish (IT)
DJ Latin Prince (US)
DJ Kwé (FX Bounce, Prague)
DJ Anys (SK)

Předprodej vstupenek bude zahájen ve čtvrtek 29.1.2009 v síti Ticketpro, Bbarak shopu & Queens shopu. Více info na www.skoop.cz a www.discoclubpacha.cz

 

Lil Scrappy- Head Bussa

40 Glocc – As the World Turns

Matt Moerdock – Sortez des rangs

 

Související články : Skoop 

 

Reklamy
Share

Napsat komentář