Promoe nabízí nový track ke stažení a prozrazuje plány Looptroop na rok 2009

V naší kotlině patří Looptroop mezi vůbec nejoblíbenější evropské kapely. A pokud fandíte i tvorbě leadera kapely Promoea, jistě oceníte dnešní audio novinku. V té hraje totiž Promoe hlavní roli, respektive nabízí svou novou skladbu s názvem "Its A New Day", produkovanou týmem ve složení Astma a Rocwell. Promoe na letošní rok chystá svojí další sólo desku, která se bude od jeho prozatimní tvorby bude dost zásadně lišit. Připravované album, které by mělo vyjít ještě na jaře letošního roku, totiž bude celé ve švédštině.

Ve stejnou dobu, by mohla být už také venku jedna ze dvou (!!!) desek, na kterých pracuje Dj Embee a fanoušci jeho první producentské desky "Tellings From Solitaria" si mohou být jistí, že jedno z oněch alb, na kterých Embee v těchto dnech pracuje, je pokračování zmiňované Embeeho prvotiny.

No a pokud Vás zajímají novinky o samotných Looptroop, můžete si být jistí, že rok 2009 bude ryze pracovní, jelikož Looptroop Rockers budou pracovat na další desce, která by měla vyjít hned na začátku roku 2010.

Promoe – Its A New Day

Looptroop, Promoe, Embee

Reklamy
Share

Napsat komentář