BLOG by JAY DIESEL vol.2

Ello  lidi …
Chvíli jsem nepsal, popravdě …neměl jsem na to ani chuť , někdy se docela rád vytratím a užívám si úplně obyč life, vypnu a nic neřeším, znáš to?!  Musím jinak  říct ,že léto bylo fajnový, teď je zas ten čas kdy je každej morouz a slyšíš“ už bude zase zima“ …jsem rád,že bude protože jsem obojživelník, léto  jsou open airy a kalby pod hvězdama a v zimě zase Snowboard kterej miluju a menší kluby s férovou atmosférou, ono  každý období má něco do sebe ,nemám s tím vůbec žádnej problém.)

Od vydání mého debutu proběhlo  dost koncertů který jsem si náležitě vychutnal ať už jako performer  tak jako divák(Kool Savas,Snoop Dogg,Mr.Meth and Red, mladej Dilla a další  férový záležitosti   ) . Odjeli  jsme taky  tour k albu ,  hlavně tady v Čechách,ale i u sousedů na Slovensku.Tour se vydařila podle našich představ, no.. ono vždycky se najde nějaká situace nebo „Debil“ co ti to aspoň trochu podělá,ale celkově jsme si to užili na maximum(pár zdemolovaných pokojů , lehký urazy a pohmožděniny od hovadin způsobených značnou opilostí a podobněJ, normál ).

Těší mě  ,že se  od fanoušků dostává albu  takových ohlasů, lidi cejtěj , že to co dělám  dělám rád a žiju tím a i když  si na netu přečteš nějakej stupidní hate  popř. recenzi  kterou povětšinou píše autor kterej nikdy nedržel majk pořádně v ruce, musiš se nad tím jen usmívat.) Nic s toho mě už za ty roky nijak nezasahuje, spíš nakopává takže díky za energii ! Reaguju spíš na to co mě lidi řeknou do očí, samozřejmě když to má hlavu a patu, pak jsem ochotnej to klidně nějak rozvést a bavit se o tom. Těší mě  taky ,že mi chodí hodně mailů a vzkazů, že moje LP lidi někam posunulo, že se v mých  věcech vidí, to je pro mě známka dobře odvedený práce a jsem za to rád . Když pak vidíš , jak na koncertech  umí fanoušci texty a jak  si show užívají,  nakopne tě to  jako Maradona v jeho nejlepších letech .)! Chtěl bych prostřednictvím bloku poděkovat za vaši přízeň  a podporu , bez toho to nejde a ještě něco, i když se v téhle době cds spíš stahujou než prodávaj, podle ohlasů je pořád hodně těch který vezmou těch pár kaček  a podpoří koupí originálu, díky taky teamu cream.cz za šíření společný věci !

Sliboval jsem ještě nějakej  ten klip z desky,  uplynul už nějakej čas jasný , ale už se to realizuje. Mám v záměru udělat ještě dvě věci z alba  , no a když bůh dá, bude to ještě v dohledný době.  Kdyby to bylo jen na mě , točil bych videa každej měsíc.) Pomalu taky sbírám materiál a makám na svých solo věcech i když je tedy pravdou , že spolupracuju na x projektech zároveň. Jedná se o hostování na různých albech a  mixtejpech  a to jak tady tak i na Slovensku v Polsku a Německu, postupně se budou featy objevovat . Abych to trochu nastínil ,  aktuálně  makáme na albu Davida Steela mého „nepřehlédnutelného“  hypamana , taky vyšla solová deska Fosco Almy z MAAT teamu což je homie z východu, tam jde o společnou věc „Dokud je čas“ takže pokud se ti bude tohle LP zamlouvat, podpoř ho koupí origa, popř. pokud chceš tuhle věc slyšet sleduj muj myspace!

Další věci se budou postupně objevovat  takže se mějte ok   a   sledujte to ,  zase  se ozvu…

Ps: S recenzí na koncert Alicii Keys  souhlasím, měl jsem tu možnost být součástí, byl to opravdu nadupanej zážitek plnej toho nejlepšího Rhytm and Blues co můžeš  vidět , kdo nebyl může litovat !

www.myspace.com/jaydieselworld
www.my.hip-hop.sk/jaydiesel
www.myspace.com/kupujoriginal

související články:  Jay Blog vol.1 , Jay Diesel

Reklamy
Share

Napsat komentář