LARA 303 – NA FREKVENCI 303 vol.2

Probudím se pod stanem, země duní a já čekám, kdy na mě dopadnou první záblesky vzpomínek a případné morální kocoviny. „Kde je Verča?“ zaslechnu hlas z venku. „Ještě spí“ někdo mu odpoví. Vystrčím hlavu ze stanu a nasadím debilní výraz.

Snažím se sumarizovat poslední open air a porovnat ho s ostatními. Mám za sebou několik více či méně vydařených koncertů. Nejlépe se mi hraje na Severní Moravě, kde jsou lidi opravdu otevření a na místech, kde mě znají. Snažím se vybavit pocit před koncertem, kdy nevím do čeho jdu a nervozitu mi chtějí snížit moji fellaz, kdykoliv připravení objednat něco k pití. Jasně, snaha se cení, ale fanoušek pak nechápe, proč si nepamatuju polovinu textů J Jasně, chyba, do budoucna činím nápravu. Jako třeba dneska. Začnu pít až po koncertě, V autě jsem se naučila dva nový tracky a nechci to nechat náhodě.

 „A jedeme aerobik“ vzpomenu si na akci, kdy jsem zrychlila instro tracku Mám co ty, zpívala do něj a la Beegees a do toho dupala jak splašená sekretářka v osm večer na tréninku. „ Nazdar Olgo Šípková, jak je?“ pozdravil mě jednoho odpoledne hlas do telefonu. „Jaká Olga?“ ptám se člověka na druhé straně, promotéra open airu. „Ty si to nepamatuješ? Dávala si aerobik a publiku s mobilama v ruce si vzkázala, že to chceš vidět na youtube“ směje se. Já moc ne. Další tři dny jsem po očku sledovala youtube a říkala jsem si, že bych už konečně mohla dospět.

 „Tak co Veru, ve formě? Dneska je tu hodně lidí“, snaží se mě povzbudit Dj Dummy, který mi od nějaké doby kryje záda. „Jasně“, pokud teda nebude v backstagi zase open bar, zamyslím se. Naštěstí nebyl a koncik dopadl skvěle. Na pár záběrů můžete mrknout na stremu, nevím sice proč reportáž nazvali „ Chtějí se vyrovnat chlapům v rapu“, já se chci možná tak vyrovnat s barmanem z hospody na rohu, ale mrkněte.

 Mohla bych napsat něco k tomu co plánuju do budoucna. Je mi jasný, že to trvá dlouho, je mi jasný, že bych mohla mít to a to. Všechno bude J Jen mi dejte ještě chvíli času.  Byla jsem opět ve v Paříži, ve studiu a dovezli jsme si odtamtud pár triček na podporu Afriky (nebudu dělat reklamu, tak mrkněte na www.myspace.com/oneoneonewearskcz )

Pokud byste chtěli přijít na koncik, tak nejbližší 31.10. v Brně Mersey a Live show na Brněnském radiu Kiss Hady (termín ještě upřesním). Dále show na Slovensku, datum také upřesním později. Díky za podporu, díky za trpělivost, díky za energii.

 

Jah Lara303

www.myspace.com/lara303

 

Soucisející : LARA 303 – NA FREKVENCI 303  vol.1

Reklamy
Share

Napsat komentář