Akon udělal historický skok v hitparádě

Aktuální singl „Smack That“ z Akonova alba „Konvicted“ zaznamenává mimořádný úspěch. Tento týden si na konto připsal historicky největší skok v Billboard Hot 100 singles hitparádě. Singl během týdne vyskočil z 95. na 7. příčku hitparády, tedy o celých 88 míst, což se ještě nikomu v 48leté historii žebříčku nepodařilo. Dalším úspěchem je fakt, že hned v prvním týdnu obsadil singl 6. místo v jiném žebříčku, a sice Hot Digital Songs, čemuž dopomohlo 67 tisíc legálních stažení.

Přitom zpěvák, který letos hostoval v neuvěřitelných 40 skladbách jiných interpretů, vypustil už další singl, který se nejspíš brzo prokouše nahoru. „I Wanna Luv You“ (v originální verzi „I Wanna Fuck You“), který pojednává o zamilování se do striptérky, se již zabydlel v rádiích a v hitparádě Hot 100 zatím sedí na 95. místě. Tenhle song původně napsal rapper Plies se Snoop Doggem, nakonec jej ale převzal Akon.

Kromě Eminema a Snoopa, kteří hostují ve zmíněných singlech, spolupracoval Akon na svém albu s řadou hostů. Album „Konvicted“ vychází 21. listopadu. Dvě mp3 a videoklip ke stažení jsme vám nabídli v minulosti u nás na webu.

Reklamy
Share

Napsat komentář