Dr. Dre bude mít svou biografickou knihu

Spoluautor nesmrtelných hitů "The Next Episode", "Nuthin‘ But A ‚G‘ Thang" či "In Da Club" a z poslední doby například "Legend Of The Fall Offs" z Bustovy poslední desky, se dočká své vlastní biografické knihy.

Autor biografie Ronin Ro prozkoumá celý Dreho život prostřednictvím rozhovorů a doplní jej dalšími podrobnými informacemi. V knize se dále dozvíme, co si legendární producent myslí o změnách v hiphopu posledních let, jak dostal The Gamea až na vrchol současného hudebního průmyslu a v neposlední řadě proč žil Dre v posledních několika letech spíše v ústraní. Samozřejmostí je detailní popis všech mimohudebních "aktivit" v podobě skandálů či trestných činů.

Tento titul by měl jistě obohatit knihovnu každého jeho fanouška, kteří si tím mohou zpříjemnit již nekonečné čekání na stále ohlašovaný, ale zároveň stále nevycházející "Detox".

"Dr. Dre : The Biography" vychází na začatku roku 2007 a já směřuji otázku směrem k Vám; budeme se mezitím spokojit s produkcí tohoto nestora hudební scény pro The Gamea a další, nebo konečně přijde Dreho nové album?

Reklamy
Share

Napsat komentář