Čtvrté album Eve je skoro hotové

Jedna z nejúspěšnějších ženských MC’s, která si říká Eve, má na své čtvrté album nejvyšší čas. Naposledy svou diskografii rozšířila už před čtyřmi lety a s největší pravděpodobností to bude až rok 2007, který nám nadělí její připravované LP „Here I Am“. To vyjde na základě spolupráce labelů dvou velkých producentů – Aftermath od Dr. Dre a Swizz Beatzova Full Surface. K dodělání alba údajně zbývá nahrát jen pár tracků.

První rozehřívací skladbu „Cashflow“ s hostujícím T.I. dostali fanoušci už před časem, oficiální singl s videoklipem bude představen do konce roku. Produkci alba obstarají Timbaland, Pharrell, Cool & Dre, Neo a pochopitelně i Dr. Dre a Swizz Beatz. Celkový zvuk „Here I Am“ popsala Eve jako experimentální a instrumentálně laděný: „Nechtěla jsem, aby to bylo moc vážné,“ řekla. „Chtěla jsem jen udělat album, které vám dodá dobrý pocit.“

Eve bude v některých skladbách taky zpívat a prozradila, že odvahu jí k tomu dodal Pharrell. Další zpívající hlasy na albu jsou Ne-Yo a Sizzla. Jak rapperka sdělila, ráda by pozvala ještě některého reggae umělce. Nakonec připomenu, že jejího posledního alba se prodalo přes 600.000 kusů ve Státech, zatímco předchozí dvě jsou platinová.

Reklamy
Share

Napsat komentář