BLOG PIO SQUAD by EURODEL

Zdravim,

Jsem v tom až po uši creamers, narodil se mi druhý syn Oliver. Stalo se tak 14.ledna a úplně v poklidu. Díky Bohu !! Proto ten časovej rozestup. Práce pro Gaunera šla trochu stranou, ale čas pro PIO a naší novou desku se prostě udělal. Točíme a pokalujem u Kozla, ty co u nás byli, ví. Protáhli jsme  Dirty Sound studiem pěknou řádku lidí, ovšem kdo bude na naší nový desce nepovím. Příde čas!

Nemám od koho si nechat napsat promo, že to je počin roku, rodící se legenda nebo další milník co naše scéna potřebovala. Nemáme kolem sebe totiž moc pokuřčůráků. Vděčnost číslo 1. Nehledě na to, že naše scéna si myslím potřebuje něco úplně jiného. Ukázat skutečný obličej člověka bez masek, bez jakýchkoli efektů, bez potřeby dokázat někomu něco, bez skrupulí a beze strachu, že Mokráš nezcení nebo že nezapadnem do stádečka. S otázkami jste se moc nepochlapili a těch pár dotazů a připomínek skutečných pochybovačů zůstalo v guestbooku. Představa, že si nechávám radit od Fanouše z Puklic, protože nemám co psát, se dokonce vloudila i Vildovi do recenze, viď, žurnalisto )) Vaše zkurvená nedůvěra nás jenom posiluje, haters, proto připomenu ještě jednou. interview@email.cz . To platí i pro tebe Vildo )) Vaše recenze po pěti vám připomenu, až bude třeba!!

To, že jsme odkud jsme, neznamená, že nebudem dělat velký věci, suckazz. Naopak mi to dává rozhled, přehled a nestrannost v dětských válkách o větší nenávist, větší hit, největší pravdu a nejprogresivnější mozek ))) Mám nejenom přehled, ale i nadhled, sílu i víru překonat tu nemoc českýho repu, jak Boží bojovník.
Jmenovaní králové českého rapu a výrobci dětských strašáků, vládci všech, i koutů země naší,  zavřete všechny svoje brány, protože přídem jak sedláci a poženem každou levotu !!!!
Zase si nebudete chvilku rozumět. Ty a tvůj homeboy. Tvůj fela to uvidí jinak. Tvoje holka bude mít jinej názor a tvoje máma se tě na nás bude ptát. Rozdělíme vás na dva tábory a jsme připravený to unést!!!
S Bohem

 

EuroDel

Image Hosted by ImageShack.us

předchozí blog:

PIO SQUAD – CUTTIN NEWS vol.l.

 

www.myspace.com/piosquad

www.gauner.cz

Reklamy
Share

Napsat komentář