Vyhraj s Eckem spoustu zajímavých cen!

Jestliže patří mezi Vaše oblíbené oděvní značky Ecko a zároveň se můžete pochlubit alespoň minimální grafickou zdatností, jistě Vás bude zajímat následující zpráva. Jediným úkolem je totiž navrhnutí loga na stickery a pokud by Váš návrh zástupce Ecka zaujal, těšit se můžete na spoustu zajímavých cen. Více hledejte v tiskové zprávě, hodně štěstí.

TZ:

Značka Ecko Unltd. vznikla skrze graffiti a design byl vždy jedním z jejich priorit. A nyní nastala chvíle, kdy se k němu můžeš vyjádřit i ty. Nezůstávej sedět, buď kreativní a navrhni samolepku pro tuto značku. Ukaž nám, jak podle tebe vypadá krutá stickera, za kterou si stojíš.
Nechceme originál logo, zaměř se na design. Ztvárnit můžeš nosorožce nebo jiný motiv, který by charakterizoval tvojí oblíbenou značku. Možnosti jsou veliké, ať už graffiti, breakdance, komix nebo přijď s něčím novým. Celé provedení je na tobě. Jedinou podmínkou je, aby nápis Ecko Unltd. bylo součástí designu, jinak nebude přijat do soutěže.
Nejlepší návrhy budeme realizovat. První tři místa dostanou oblečení od značek Ecko Unltd.a Red By Marc Ecko. Pro dalších 20 míst jsou připraveny dárky od hip hop magazinu Bbarák, graffiti magu CLIQUE, urban magu STREET včetně dvd příloh, cds od Pio Squad, Moja Reč, FanyNasty By Jaro Cossiga, Druhá Strana, běžně neprodejné věci od Ecko Unltd. v podobě Rhino´s family, drinků, klíčenek a kapesních nožů.
Celá soutěž začíná právě dnes a uzávěrka je 17.3.2008. Každý může poslat max. 3 soutěžní návrhy. Rozměr ani tvar stickery není stanoven. Pokud se rozhodneš použít originál logo Ecko Unltd., nesmí dojít k jeho deformaci. Přijímáme pouze návrhy zaslané do velikosti 4MB na emailovou adresu soutez@ecko.cz  nejlépe ve formátech PDF, TIF, EPS a PSD. Nebo je také možné ho zaslat na poštovní adresu Mc.SUP s.r.o., ECKO UNLTD., Jinočany 274 00  Jinočany a na obálku uvést SOUTĚŽ ECKO.
Zasláním grafického návrhu do soutěže zároveň souhlasíš, že firma Ecko Unltd. může s návrhem dále pracovat pro případ tisku. 
Originál logo ke stažení a veškeré další informace nalezneš na www.ecko.cz .

Reklamy
Share

Napsat komentář