Skoop Records konečně vylejzá napovrch. Sleduj blog a stahuj ZADARMO EP od Nironica.

O Skoop Recors se ví již dlouho, ale až dnes o sobě dávají hlasitěji vědět. Pokud chcete vědět, co právě chystají, kdo že to tam vlastně patří atd, tak projeď přiloženou tiskovou zprávu. Konečně se zase něco děje.

TZ:
HUDEBNÍ LABEL SKOOP ENTERTAINMENT SPOUŠTÍ SVŮJ NOVÝ WEB BLOG

Dnešním dnem byl oficiálně spuštěn http://blog.skoop.cz, na kterém se každý týden můžete dočíst spoustu zajímavostí z dění jak na domácí, tak i zahraniční hudební scéně. SKOOP blog  nabízí jeho návštěvníkům možnost dozvědět se vše o nových projektech, tuzemských a zahraničních kolaboracích, připravovaných albech i soukromí umělců, jež jsou úzce spjati s nahrávací společností SKOOP Entertainment.

 

SKOOP Entertainment je na českém trhu nový hudební label specializující se na urban music management, hudební produkci, booking a event management. K dnešnímu dni má SKOOP Entertainment pod svými křídly umělce, mezi něž patří Nironic (USA/CZ), Rasco (USA), Gail Gotti (USA) a Royce da 5´9“ (rozhovor) (USA). O produkci se stará DJ Wich (CZ), DJ Mad Skill (DE), DJ Big Fish (IT), Emeres (CZ) a Aceman (SK).
Všichni výše jmenovaní umělci včetně DJ Wiche již pilně pracují na nových albech, která vyjdou pod SKOOP Entertainment do poloviny tohoto roku. Více informací a novinek o jejich počinech se dočtete na již zmiňovaném blogu, kde můžete přispívat svými postřehy a názory.

 

V současné době přináší SKOOP Entertainment 11 úplně nových tracků od Nironica v podobě EP s názvem „Let´s Go [To The Top]”, které si můžete zdarma stáhnout zde. Vzápětí budete vědět více o tom, kdo se postaral o produkci jednotlivých tracků i kolik má NI na svém EP featuringů a s kým.

Reklamy
Share

Napsat komentář