Wladimír 518 odkrývá jména producentů na své sólo desce

Wladimír 518, člen pražské kapely PSH, zveřejnil jména producentů pro svoji nadcházející, prozatím bezejmennou sólo desku. Pět beatů připraví Mike Trafik, který se podle vlastních slov bude i starat o nahrávání, a šest věcí Wich. „Další důležitou část desky má na svědomí Enemy, což je můj velice oblíbenej producent a řekl bych, že je vlastně furt neobjevenej. Vzal jsem si od něj 5 tracků a jsem rád, že konečně se svejma věcma začíná lízt ven, protože ten člověk má doma bomby,“ doplňuje Wladimír další jméno.

 

Na desce však naleznete i experimentálnější jména jako Sifon, hybná síla kapely WWW, či DMX Krew, což je kluk z Londýna, kterého Wladimír potkal na otevírání pražského klubu Meet Factory a který vydává na labelu Rephlex Records vlastněným legendárním Apex Twinem.

 

Hledal jsem beaty, který rozeznáš jeden od druhýho, ne že se ti budou slejvat. Jediný co pro mně bylo důležitý a co jsem chtěl od každýho z nich je energie. Rap s tebou musí hejbat, musíš kejvat hlavou, cukat nohama, musí tě nabíjet, mít chuť si ho pustit na ulici, aby se ti dobře šlo a tak dál. Tohle všechno tracky z mojí desky uměj zařídit. Mám kolem sebe svoje oblíbený lidi, každej z nich má vlastní rukopis a proto jsem maximálně hledal momenty v rámci jejich práce, kde si porozumíme“, popisuje výběr beatů Vladimír.

 

Na albu se rovněž objeví track s příznačným názvem Pražský producenti jsou top, který ze čtvrtiny produkovali Mike Trafik, Wich, Enemy a Sifon.

Reklamy
Share

Napsat komentář