INFAMOUS MOBB – Reality Rap (Sureshot Recordings)

Infamous Mobb představuje trojice Ty Nitty, Twin Gambino a Godfather Pt. III, která je známá především díky úzkému spojení s Mobb Deep, kterým hostovali na prvních dvou albech. Reality Rap je jejich třetím řadovým albem.

Stačí projít jména producentů a víte, že Infamous Mobb svůj zvuk za ta léta rozhodně nezměnili. Ostřílené borce Havoc, Sid Roams nebo Alchemist doplňují méně známí Urilius nebo E-Blaze, kteří perfektně vystihují styl Infamous Mobb a dodávají pořádně tvrdé beaty. I Evidence ukazuje svoji variabilitu a v Music 4 The User dává nakoplý beat, jeden z nejlepších na celé desce. Infamous Mobb si vybírat bezesporu umí.

Po jednom či dvou posleších vás deska určitě chytne. Přece jen po kvantech falešných keců, které se valí ze všech stran, je rapová realita a děsivý život v Queensbridge zajímavým prožitkem. Naneštěstí zde leží i kámen úrazu. V 18 skladbách se vám totiž dostává pořád toho samého. Především Twin Gambino používá v téhle souvislosti téměř totožná slovní spojení. Snad jediná jinak tématicky zaměřená skladba je That Smell a ta navíc vypráví o hulení, což příliš velká odbočka není.

Infamous Mobb nejsou o ničem jiném, přesto poslech 70 minut, které se dají shrnout do tří slov „tvrdé ulice Queensbridge“, nabízí v tomto ohledu málo.

01. Capital Q (prod. E Blaze)
02. Who Can You Trust (prod. Urilius)
03. Border Line (prod. Ric Rude)
04. Betti Bye Bye (prod. Erick Sermon)
05. Itz A Gift (prod. Steve Sola)
06. Blauu ! (prod. Havoc)
07. Get It Poppin (prod. Sid Roams)
08. Streetz Of NY (w/ Erick Sermon) (prod. Sid Roams)
09. Music 4 The User (prod. Evidence)
10. We Here (U Know) (prod. A Dog)
11. That Smell (prod. King Benny
12. Reality Rap (prod. Alchemist)
13. The Cypher (skit)
14. Double El (w/ Big Noyd) (prod. Chaze)
15. Closer (prod. Sid Roams)
16. Handle Ya Business (w/ Prodigy) (prod. Steve Sola)
17. Hustle Hard (w/ Alchemist) (prod. Alchemist)

P.S. V nejbližších dnech čekejte na našem webu rozhovor s Infamous Mobb!

Reklamy
Share

Napsat komentář