MAJIK MOST: „Mohl bych udělat pecku s Al Pacinem.“

Majik Most je známý především díky kapele Equilibrium, kterou tvořil spolu se Celph Titled a Dutchmassive. Kdysi vydali velmi populární singl Windows 98 samplující stejnojmenný operační program. Nahráli i album, které však nespatřilo světlo světa.

 

Před 2 lety vydal Majik mixtape/album Molesting Hip Hop, kde nastínil, že cesta, kterou půjde, bude lemována zábavou. Humor je mu vlastní a tak jsou jeho desky plné vtipů a nadsázky.

 

Ač nechtěl na přímou otázku odpovědět, tak ani jeho novinka You Got Jokes?! není oficiální albem, tím bude až Sweaty Black Bastard, které se podle jeho vlastních slov zatím pořád vaří v pekle.

 

Jak jsi se dostal k producentovi Mark the 45 Kingovi?

Skrz Celph Titled. On je fakt hvězda. Má známosti. Mohl bych udělat pecku s Al Pacinem, kdybych chtěl. Celph mě, přísahám, dostane ke komukoliv.

 

Jak by jsi popsal svůj styl? Je odpovídající říct comedy-rap?

Můj styl je čerstvý a krutý, ale můžeš tomu říkat, jak chceš. Přemýšlím nad tím jako nad rapem pro zábavu, možná se dá říct i geniální rap?! Na názvu nezáleží, pořád to jsem já. Nemůžeš mě dát do škatulky s ostatními, můj materiál je na to příliš jedinečný. Přemýšlej nad tím.

 

Ve Wake Up rapuješ o lidech, kteří nejsou schopni rozpoznat svůj nedostatek schopností. Je tohle důvod pro přeplněný hip hopový trh?

Ani jsem si toho nevšiml. Je tu teď hodně rapperů? Držím se od rapujících teploušů raději dál. Ale ano, je spousta tragiků, kteří si myslí, jak diktují. Když mě pak slyší dissovat trapné rappery, tak sami přikyvují „Haha, je to sranda, taky ty hlupáky nenávidím,“ přitom nemají potuchy, že mluvím o nich.

 

Co se děje s Dutchmassive? Kromě skladeb na tvé desce léta nic nevydává.

Nevím, prý je teď módní návrhář v Praze. Zkus se ho zeptat. Snad ale budeme v budoucnu více spolupracovat. Musí víc produkovat, má kruté beaty.

 

Bude ta nevydaná deska od Equilibrium někdy oficiálně vydána?

Možná, možná, možná. Párkrát jsme o tom v minulosti mluvili. Přemýšleli jsme i o pouze digitální formě, ale kdo ví.

 

Tvé bio říká, že jste se Celph Titled na koncertě Wu-Tangu prodávali bootlegované Wu-Tang kazety. Fakt?

(smích) jo, fakt se to stalo. Celph vytiskl obal a kazety na sobě měly ten bločkový, fixou nadepsaný papír. Vypadalo to jak čmelák (smích). Stáli jsme před klubem a zkoušeli to prodat a v tu chvíli kolem nás prošel Raekwon a další lidi z Wu-Tang. Naštěstí si nevšimli, co prodáváme. Koukali jsme, že Raekwon měří snad jen metr sedmdesát, ale nepřehlédneš ho (smích).

 

Jak to vypadá s albem Sweaty Black Bastard?

Pořád se vaří v pekle.
 

Je pro tebe těžší uspět, když žiješ v Tampě?

Ani ne. Díky internetu na tom nesejde, zvlášť v tomhle žánru. Asi bych hrál víc koncertů žít v New Yorku nebo Los Angeles, ale miluji Tampu a Floridu vůbec. Je to jako nekonečná dovolená s latino děvkami.

 

Kdybys mohl pozvat jednu herečku na večeři, kdo by to byl?

Rosario Dawson, samozřejmě. Miluji jí. Myslím, že by jsme okamžitě založili rodinu.

 

Rok 2007 pomalu končí. Jak by jsi jej zhodnotil? Jaká jsou tvá oblíbená letošní alba?

The Gatalog od Celph Titled byl skvělý a stejně tak The Godz Must Be Crazier od Demigodz. Pořád jedu You Got Jokes?! od Majik Most. Baví mě i Boss Hogg Barbarians od Celpha a J-Zone. Můj kámoš Kwest The Madd Ladd zrovna vydal These Are My Unreleased Recordings na No Sleep Records. To taky poslouchám. Je to krutý.

Reklamy
Share

Napsat komentář