FACULTY – Phar From Home (D&H Records)

Faculty představuje dvojice MC´s se jmény Mr. Mondell a Trigonometry. Pochází z malého města Oxnard poblíž Los Angles, které mají v rodném listě uvedené i Madlib, Oh No, Roc C, Wildchild a hromada dalších. Phar From Home je jejich debutem a vydávají si jej na vlastním labelu D&H Records.

Seznam producentů na neznámou kapelu vyráží dech – Da Beatminerz, Jake One, Oh No, Vitamin D a jiné. Jake One je poslední dobou v kurzu, protože dokáže vytvořit bomby – He´s Mine, párty věc A Lil Sum a nekompromisní Shake That Shit. Především poslední jmenovaná věc je hrubost největšího kalibru. Kvalitní beaty dávají Vitamin D, Oh No s Run Shit i zbytek producentského kolektivu. Zvuk se hodně přibližuje stylu Stones Throw, kolikrát vhodný do klubu.

Slunný Oxnard je evidentně bezproblémové místo. Řešit politickou situaci nebo vyprávět o prodeji drog Faculty nemusí a nechtějí. Raději by byli v rozdováděném klubu, kdy by dívkám vysvětlovali, aby rozkývaly svá těla. Skutečně většina tracků má velmi odlehčený obsah a nabídne vám takový relaxační poslech. Jediná vážná skladba je snad jen He´s Mine pojednávající o rozvodu a přetahování o syny. Jinak ale vše jede v kolejích rozpustilé zábavy.

Faculty by rozhodně měli vzít tak 5, 6 skladeb a vydat je na vinylu. Pomohlo by jim to, protože tracky by se rozhodně hrály. Pokud sami patříte mezi DJ´s a nechcete pouštět to samé co ostatní, projeďte Phar From Home a do svého setu si zaručeně vyberete.

01. Intro/ Skit (Camp Get Down)
02. Say The Word
03. Wickedest Sound
04. Skit (Faculty Live)
05. A Lil Sum
06. Shake That Shit
07. Interlude
08. You Know Who
09. Move
10. He’s Mine feat. Lydia Luna
11. Interlude
12. Run Shit feat. Wildchild (of Lootpack), Ras Rebel
13. Phone Messages (805 Representation)
14. Feel It
15. Skit (John Coffee)
16. That Pay feat. Sehsha Muta

Reklamy
Share

Napsat komentář