Saigonovo album opět čeká odklad

Newyorská naděje Saigon odkládá asi podesáté vydání svého prvního alba „The Greatest Story Never Told“. Z původního 4. prosince se vydání posouvá na začátek příštího roku.

Saigon k tomu udává rovnou dva důvody. Zaprvé je 4. prosinec nabité datum, kdy vychází spousta dalších alb. „Čekat o měsíc nebo měsíc a půl dýl nic není. Radši si počkám na nový rok než abych se ztratil v záplavě alb ze závěru roku. Je to v pohodě. Rozhodně už se to blíží. Nebude to dalších šest nebo pět měsíců čekání. Vyjde to už opravdu brzo,“ říká rapper o albu, jehož původní rok vydání měl být 2005.

Dalším důvodem je, že nechce vypouštět album, které není stoprocentní. „Album není ještě hotové. Just Blaze je hrozný perfekcionista, dokonce větší než já. A pořád nacházíme způsoby, jak to udělat líp.“

Saigonův dvorní producent Just Blaze bude podepsán pod většinou tracklistu, zbylou hrstku beatů dodají Buckwild, Red Spyda a další. Kromě toho se objeví několik hostů na mikrofonu jako třeba Swizz Beatz, který pořvává v novém nadupaném singlu „Come on Baby“.

Reklamy
Share

Napsat komentář