BLOG DMGROOVE PODLE JIP vol.2

Takže zdravim všechny polomáčenky a opět tu nechávám něco z mého šuplíku slovních neřestí. Takže, co se jako děje?
Zrovna nám teda vychází nové EP, které se jmenuje Easy. Je na něm 5 zbrusu nových tracků + jeden bonus track v podobě zremixované pecky Listen. Svou tvorbu už ani nemůžeme schovat za nějaký konkrétní hudební styl a tak jsme se označili za tvůrce českého Jazzrapu.

 

Teď nové Ep zrovna poslouchám a říkám, že se nám podařilo vylepšit všechno i po zvukové stránce. Mám z toho radost. Je to můj subjektivní názor, svůj vlastní si budete moci udělat samy vlastním poslechem. Kontrolujte náš vyjetej web – www.dmgroove.cz, protože se tam každým dnem objeví ukázky zmiňovaných nových tracků.

 

No a co teď jako mam psát dál no ty vole? Tak třeba napíšu na čem si ujíždím. Ujíždím si v poslední době na smradu ze Setuzi, na smradu z krematoria, na smradu z čističky řeky Labe, na tom že mi někdo dal do krosny hovna s chcankama asi zřejmě ve vlaku, na tom že vykradli moje spolubydlící hned druhý týden v novém bytě, na tom jak lidi neříkaj přímo to co si myslí, aby nevypadali před druhýma špatně – blbci,   ( zatím zmiňuju jenom nedobrovolný újezdy). A teď ty pozitivní hustolezi jsou různý porna, hermelín, činoherní klub v Ústí nad Labem,  čtvrť Střekov, Pete Philly & Perquisite, nové kamarádky, nekouření cigaret, pití whisky, ranní půlhodinová sprcha horkou vodou, běhaní od Benešova mostu k rybářské Baště, říkání si, že to všechno bude jednou lepší Jirko.

 

Ještě tu nechám kus mýho rapu.
Enyky benyky kliky bé
Mjúzik od Dé em gé
Ber to lehce
Ber to easy
Dej si drinky
Dej si špízy
Sjížděj kluby
Sjížděj dýzi
Krájej filé
Kácej břízy
Naše hudba je jak nanuk
Proto lízi lízi lízi lízi
Jsme kultivovaný
Hej nevolej fízli
Chtěl si honem honem
Teď visíš v prvním patře
My jdem pešky nahoru
My jsme neuvízli
Čeká třešeň višeň
Abysme je olízli
Mlask.  

JIP a.k.a. Bifidus Aktive , DMGroove bejby

 

starší blog:

BLOG DMGROOVE PODLE JIP vol.1

Reklamy
Share

Napsat komentář