Návrat D.I.T.C. snem nebo skutečností?

Jak již napovídá nadpis, vše by se mohlo stát realitou. O.C. se totiž nechal slyšet, že nová deska Diggin‘ in the Crates opravdu vyjde, a to konkrétně na začátku příštího roku pod vlastním labelem DITC Records.

Novou desku nahrávají D.I.T.C v sestavě A.G., Lord Finesse, Buckwild, Showbiz a O.C. Beaty na albu obstarají samozřejmě producenti této crew Lord Finesse, Buckwild a Show. Na otázku, jestli je tato sestava beatmakerů kompletní, O.C. odpověděl následovně: "Alchemist mě kontaktoval a poslal mi pár beatů a samozřejmě že tam bude i Preemo, jelikož Show má svou místnost v jeho studio". Co se týče hostujících rapperů, tak jediného, koho O.C. prozradil, je bývalý člen crew Big L (R.I.P.), jehož narapovaný a nikdy nepoužitý part vlastní právě Omar Credle aka O.C.

Ještě před tím, než se dostane na veřejnost nová deska D.I.T.C., pošle O.C. mezi fanoušky dva vlastní tituly, konkrétně EP "The Calm Before The Storm, které vyjde již 30. října a které bude předcházet šestému studiovému albu "My Soul 2 Keep".

Reklamy
Share

Napsat komentář