Kontrafakt s deskou již za měsíc. Křest alba proběhne na Hip Hop Allstars v pražském Abatonu

Po veleúspěšných albech "E.R.A" a Rytmusově "Bengoro" se dostává ven dlouho očekávaný album "Bozk Na Rozlúčku" Stejně jako Bengoro i tenhle album vychází na labelu Tvoj Tatko Rcords na přelomu Září/Ríjen 2007. Deska bude dle slov kapely obsahovat materíál od nejznámějšíc a nejrešpektovanějších producentů v Československu, plus se objeví i beat od  amerického producenta Catalyst, který spolupracoval s předníma jménana americké hip hopvé scény.

 

Album obsahuje 17 tracku. O texty se postarali výhradně Rytmus & Ego. Dle jejich vlastních slov by jsme měli očekávat mnohem vyspělejší a osobnější materiál jak po hudební tak i po textoví stránce. Jako pilotní singl, ke kterému se natočilo zatím údajně nejdražší video hip hop scény pouští Kontrafakt ven skladbu „Život Je Boj“, který bude už velice brzy ke shlédnutí a ke stažení!  

 

V součastnosti jsou KF na čele s Rytmusem bezpochyby nejlepší a nejprogresivnéjší hip hop kapelou na Československé scéně. Důkazem jsou prodeje desek, videoklipy a dosažení všech možných cen včetně  Slovenské obdoby – Slavika Aurel 2007, zlatá i platinová deska za prodej alba E.R.A. a ty samý ceny za solo album Bengoro.
Fenomén zvaný Kontrafakt se valí už několik let napříč Československem, Polskem, Německem a taky Amerikou čehož dúkaz je třeba klip ke skladbě "Cigánsky Sen", který byl komplet natočený v ulicích New Yorku.

Album "Bozk Na Rozlúčku" je bezpochyby nejočekávanější událost na slovenské i české hip hop scéně. Kapela příjíždí do Prahy aby zde v Klubu Abaton pokřtila nový album za podpory Nironica a super producenta Wiche.

 

Hip Hop Allstars
Kontrafakt – Křest Alba "Bozk Na Rozlúčku"

 

Support:
Nironic & Wich
DJs:
Mike Trafik & Orion / psh, black starr radio show, big boss /
Rawal / Funky Dogz Squad /

 

Abaton
03/11/2007
Cena do 03/11 220 Kč + poplatky.
Cena na Místě 290 Kč
Předprodej na www.ticketpro.cz nebo v Boombap Shop, Queens Shop, Bbarák Shop
Více Informací na www.hiphopallstars.cz

Reklamy
Share

Napsat komentář