Z-TRIP – All Pro (Decon & Panther)

Z-Trip je jedna z legend světového DJingu a jeden z objevitelů fenoménu mash-up, míchání různých žánrů. All Pro není jeho sólová deskou, tou poslední a jedinou zůstává velmi úspěšné Shifted Gears, ale soundtrackem k známé hře o americkém fotbalu od 2K8.

Že má Z-Trip velmi blízko k tvrdší muzice je dobře známé a v kombinaci s ostrým sportem, jakým americký fotbal je, je směr All Pro poměrně jasně naznačen. A když čtete jména jako Deftones, Dead Prez nebo Rakim, je vám jasné, že o druhou ligu rapu ani rocku zde rozhodně nepůjde. Bohužel smíchání dvou ingrediencí ještě nemusí dát dohromady ten nejlepší pokrm a podobně se dá charakterizovat i All Pro.

Rakim je možná nejlepší rapper všech dob a přesto vyznívá singl Let The Rhythm Hit ´Em s hostujícími Chevelle rozpačitě. Podobný obrázek se opakuje i u Locked & Loaded s Dead Prez a The Deftones. Kupodivu ani skladby s více rapovým nádechem příliš nepracují a hlouběji se vám do paměti nevryjí. Přesto je On My Side s Lateefem a Slugem a Automatic At It s Aceyalone ku prospěchu věci.

Kupující této hry budou asi ze soundtracku nadšeni, protože jako kulisa při hraní vám vlije energii do žil a úplně vás vybízí někoho pořádně „srazit“, ale na samotný a soustředěný poslech příliš stavěný není. Možná i fanoušci rap/rockových kolaborací si přijdou na své, protože zde Z-Trip mimo jiné jako bonus zremixoval poměrně známý track Tom Sawyer od Rush. Z-Tripovi nelze nic vyčítat, udělal, o co byl požádán. Odvedl album podle zadaného konceptu. To je vhodné jako soundtrack, nikoli však pro domácí poslech.

Album je možné zakoupit u české distribuční společnosti Panther.

01. All-Pro Intro
02. Something Different f/ Chali 2Na & Keno 1
03. Sudden Death f/ DJ Faust
04. Let the Rhythm Hit ‘Em 2007 f/ Rakim & Chevelle
05. Doin‘ It Like This f/ Clutch
06. Automatic At It f/ Aceyalone
07. Go Hard f/ Gift of Gab & Dub Trio
08. On My Side f/ Lateef & Slug
09. I Don’t Need This Trouble f/ Natural Self
10. Sure Shot f/ Casual & Pep Love
11. Rock, Shock, Break f/ Backyard Bangers
12. Locked and Loaded f/Deftones & dead prez
13. Tom Sawyer (Z-Trip rmx) – Rush

Reklamy
Share

Napsat komentář