PIO SQUAD – CUTTIN NEWS vol.l.

Zdravím ze svýho sladkýho domova. Dodělávám nějakej update na Gauner.cz a nějaký inzeráty a plagáty pro G. To je moje práce. Kontrolovat a aktualizovat Gaunera, vytvářet a hlídat visual, poštu, občas jsem na krámu a občas na cestách. Budou teď asi nějaký hostovačky, takže musím bejt ready. Koncentrovat se. ))))) Po Allstars v pondělí se natočila pecka s TASHem z ALKAHOLIKS !!! Kurva na Liks sem vyrost. Večer jdu ke Kidovi. Dneska budem makat spolu. Předtim máme sraz s fellas na fotbálek. Na Doliní. Tam bydlel De Puta Madre za mlada ještě než odjel.

Musím už taky dodělat trika PIO SQUAD. Budou brzo. Brzo taky bude nová deska. Teď se rýsuje nějakej koncept a dávají do kupy instra. Čekej něco neskutečnýho. Kontroluj cream.cz, kontroluj gauner.cz, kontroluj biggboss, kontroluj myspace.com/piosquad. Další novinka z naší stáje. Ještě tam toho moc není, ale všechno bude. Žádnej major!!!!Vše je v dlaních PIO rodiny!!! AVANTGARDA MUSIK !!!

Září nebo říjen pio nebudou koncertovat, ale točit materiál, co se střádá, takže fans zůstat s náma. A čekat. Děkuju za prostor na cream.cz a věřte, že se zase co nejdříve ozvem.

Dejte koment, cuttin news vol.l.
EuroDel

www.gauner.cz

www.myspace.com/piosquad

Koupit EP Musíme jet

Reklamy
Share

Napsat komentář