Nové rozhovory? Black Milk, Wise Intelligent a Clutch Player

Jak jste si mohli všimnout, nabídli jsme vám v posledních dnech dva zajímavé rozhovory. První byl s Deejay Omem, talentovaným instrumentalistou, který nedávno vydal desku Reheated Nann & Curry, ze které se chvějí ruce všem kritikům a fanouškům (určitě kontrolujte). Druhým zpovídaným byl Kirby Dominant, kterého jsme podle všeho nezastihli v nejlepší náladě. I tak ale stojí rozhovor s člověkem, který si sám dlouhá léta buduje své vlastní hnutí, label a kariéru, za zmínku.

V diáři toho ale máme mnohem víc. Jako první vás čeká ve čtvrtek rozhovor s Clutch Playerem, jehož připravované album The Atlantic Connection All Stars jsme v minulém měsíci recenzovali. Vzhledem k tomu, že spolupráce evrospkých producentů s americkými MC´s (Sean Price, Prince Po, Shabaam Shadeeq, atd.) je pořád něco výjmečného, zeptali jsme Clutche na pár otázek. Jeho odpovědi si budete moci přečíst tento čtvrtek.

V nastaveném tempu budeme pokračovat a v pondělí bouchne nastražená bomba v podobě interview s Black Milkem, jedním z nejžádanjěších producentů současnosti. Chtěl se někdy odstěhovat z Detroitu? Jak to vypadá s deskou s Guilty Simpsonem a Sean Pricem? Zná Hip Hop Kemp? Přesně za týden se vše dozvíte.

Z čeho máme velkou radost je povídání s Wise Intelligent. Nedokážete si představit, co nás stálo nervů a planých slibů. Nakonec ho ale máme a stálo to za to. Především mladší generace nemá asi o Poor Righteous Teachers větší potuchy, i tak vězte, že se jedná o jednu z nejzásadnějších hip hop kapel, která bývá označována jako radikálnější Public Enemy. Jejich lídr, Wise Intelligent, se vrací jako sólo s albem The Talented Timothy Taylor. Máme na něj recenzi a nic jiného než vysoká doporučení nesnese.

Takhle vypadá plán na nejbližší dva týdny. Máme již téměř hotové i další věci, ale nemůžeme předbíhat. Užívejte prázdniny a vyčkejte na rozhovory.

Reklamy
Share

Napsat komentář