Zachrání Sha Stimuli zkomírající New York City?

Skutečnost, že se mekka hip hopu nenachází zrovna ve vrcholné formě není žádným tajemstvím již několik posledních let. Jedno však Velkému jablku upřít nelze. Zásoba newcomers, které jednoho po druhém odborná veřejnost a fans označují za spasitele New Yorku.

Bohužel, zatím nikdo nedokázal svůj start na scéně přenést do nějakého většího úspěchu. Mimse sice dokázala spasit jeho hudba, ovšem na vytáhnutí samotného New York City na přední příčky hitparád to zatím nestačí, Papoose chrlí jeden mixtape za druhým, ale na více než lokální fejm to také zatím není a chvíle chráněnce Just Blaze Saigona snad ještě přijdou.

Dalším, který již nějaký ten pátek válčí v ulicích Brooklynu s přívlastkem "ten co zachrání NYC" je Sha Stimuli. Ten se do širšího podvědomí veřejnosti zapsal díky mixtapu "Let Me Show You the Way", který vyslal mezi fans v roce 2003, čehož si všimnul i respektovaný magazín The Source, který ho v říjnu téhož roku zařadil do oblíbené kategorie "Unsigned Hype". Po další sérii mixtapes, Sha Stimuli začal pracovat na svém očekávaném debutovém albu, které dostalo název "Cinderella Man" a se kterýmu mu vypomáhá i taková ikona, jako Just Blaze. Interpretova prvotina by měla vyjít na přelomu léta a podzimu a já Vám dnes nabízím velice příjemný úvodní singl s názvem "Am I Different".

Ruku do ohně za něj sice nedám, ale něco mi říká, že o Sha Stimulim ještě určitě uslyšíme.

Sha Stimuli – Am I Different
Sha Stimuli – Brooklyn Stand Up (video)

Reklamy
Share

Napsat komentář